Waarom leverancier worden?

Voor veel bedrijven is het tegenwoordig een must om samen te werken met een bedrijf als Koncept-M bv om offerte aanvragen te ontvangen omdat zelf aanvragen genereren een kostbare aangelegenheid is voor payroll bedrijven.

Leverancier worden bij Koncept-M betekent voor veel bedrijven een prettige en kosten efficiënte manier om meer omzet en klanten te genereren.

Koncept-M werkt als een extra marketingkanaal voor uw bedrijf. Wij doen de marketing en genereren voor uw bedrijf leads oftewel offerte aanvragen. U neemt binnen 24 uur contact op met de aanvrager, met als doel er een klant van te maken. Deze vorm van marketing bespaart u tijd en geld. U hoeft alleen de verkoop te doen! U weet wat de kosten zullen zijn voor een nieuwe klant.

Indien u meer wilt dan alleen offerte aanvragen ontvangen laat het ons dan weten, we kunnen ook voor u Adwords campagnes opzetten en beheren, daarnaast werken we samen met specialisten op het gebied van webdesign en website optimalisatie!

Voordelen

Wilt u de voordelen voor uw  payroll bedrijf weten wanneer u samenwerkt met Koncept-M? Vul dan onderstaand contactformulier in. Wij nemen dan binnen 24 uur telefonisch contact met u op om te kijken naar de mogelijkheden van een succesvolle samenwerking.