MOOFpeople Payroll

Home leveranciersMOOFpeople Payroll
MOOFpeople payroll

MOOFpeople Payroll

Comments off

Payrolling 50 procent

 Via MOOFpeople payroll bespaart u kosten

MOOFpeople payrollEen payroll bedrijf als MOOFpeople onderzoekt op welke wijze u optimaal gebruik kunt maken zo veel mogelijk kosten te besparen. Dit uiteraard binnen de wettelijke kaders. Door onze kennis voorkomen we niet alleen fouten, we managen risico’s verantwoord en besparen voor u op de kosten.

Kies voor professioneel werkgeverschap

MOOFpeople payroll is een betrouwbare werkgever. Zij passen alle bedrijfstak regelingen toe volgens de salarisschalen van de bijbehorende CAO’s. Moofpeople is NEN4400-1 gecertificeerd en aangesloten bij de SNA. Door het inschakelen van MOOFpeople payroll heeft u geen zorgen over eventuele naheffingen of ontevreden medewerkers door verkeerde loonstroken of te late salarisbetalingen.

Belangrijk voor uw bedrijf:

  • goede werksfeer
  • laag ziekteverzuim
  • productieve medewerkers

Ziekteverzuim beperken mbv een payroll bedrijf

MOOFpeople payroll is de specialist op het gebied van personeelszaken. Wij zijn immers de werkgever zijn en daarom zorgen wij ervoor dat uw medewerkers zich ontplooien tot gemotiveerde werkers. Profiteer van een eigen ziekteverzuim afdeling. Ziekteverzuim wordt proactief benaderd. Daarnaast werkt MOOFpeople payroll in de provincie Utrecht voortdurend aan de vitaliteit van de medewerkers. Een lager ziekteverzuim, enthousiaste medewerkers, betere kwaliteit en een hogere productiviteit.