Payroll tarieven vergelijken

Home payrollPayroll tarieven vergelijken

Payroll tarieven vergelijken

Comments off

Payroll tarieven vergelijken loont de moeite!

payroll tarieven vergelijkenHoe zit het met payroll tarieven? Het tarief voor payroll hangt met name af in welke functiecategorie uw werknemer zit. Het payroll tarief is dus afhankelijk van het salaris van uw werknemer. Dus enerzijds is het payroll tarief afhankelijk van de salarisschaal. Anderzijds kan het payroll tarief worden beïnvloed door de CAO van de bedrijfstak.

Payroll tarieven vergelijken door offertes aan te vragen.

Een van de meest makkelijke manieren om payroll tarieven te vergelijken is eenvoudigweg door bij verschillende payroll bedrijven offertes aan te vragen. Als u dit per payroll bedrijf doet bent u een hoop tijd kwijt. Bij ons kunt u dat in 1 keer doen. U vult het formulier in en ontvangt automatisch van verschillende payroll bedrijven scherpe offertes.

Payoll tarieven zijn lager dan uitzendbureau tarieven

Payrolling tarieven zijn voordeliger dan uitzendkracht tarieven. Waarom? Bij uitzendbureau’s wordt de werving en selectie verzorgd. Bij een payroll bedrijf is dat niet zo. Dus als u zelf een geschikte kandidaat heeft gevonden dan kunt u deze veel beter via een payroll bedrijf in dienst nemen dan via een uitzendbureau. Dat scheelt veel geld en u bespaart dus op de kosten van een duur uitzendbureau.