Payroll Professionals Groningen

Home leveranciersPayroll Professionals Groningen
payroll professionals groningen

Payroll Professionals Groningen

Comments off

Payrolling 50 procent

payroll professionals groningenDagelijkse beslommeringen als salariëring,loonadministratie is een administratieve last voor de ondernemer van vandaag. Tijdelijke contracten aangaan met medewerkers is niet zo eenvoudig meer.
Een payroll constructie is dé oplossing wanneer u veel flexibel personeel heeft!
Een payroll constructie ideaalbij het inzetten en aannemen van flexibel personeel. Uw personeel komt juridisch gezien op de loonlijst van Payroll Professionals. U profiteert van maximale flexibiliteit.
Geen werkgeversrisico’s en geen loonadministratie

Payroll Professionals neemt risico’s van je over en voert het belangrijkste deel van jouw bedrijfsvoering uit met de grootste zorg en kwaliteit. Voor de werving en selectie van nieuwe medewerkers ben jij nog steeds zelf verantwoordelijk en je bepaalt uiteraard zelf wat je medewerkers verdienen. Als het je personeel betreft wil je toch alleen werken met professionals?

Payroll Professionals Groningen is veelal goedkoper dan een administratiekantoor en tevens efficiënter dan alles zelf doen.  U kunt dus zelf kiezen wie u wel of niet in dienst wilt nemen, in welke functie en tegen welke voorwaarden en Payroll Professionals in Groningen regelt alle administratieve zaken en uiteraard de wettelijke en sociale aspecten van het geheel. Payroll Professionals bespaart en ontzorgt!

Bij u in het bedrijf verandert er feitelijk niets en u betaalt een vast tarief per uur per werknemer. Dit betekent dat inkomsten en uitgaven ook beter op elkaar gaan aansluiten.

Samenwerken met Payroll Professionals Groningen levert u de volgende voordelen op:

  • Flexibiliteit
  • Risicovermindering
  • Tijdsbesparing
  • kostenbesparing