Payroll Bouw

Home payrollPayroll Bouw

Payroll Bouw

Comments off

Payrolling 50 procent

Heeft u een bouwbedrijf en wilt u bouwvakkers inhuren? Wilt u als bouwbedrijf deze mensen tijdelijk een contract aanbieden maar niet de lasten hebben van het werkgeverschap? Kies dan voor Payroll Bouw. U laat het payroll bedrijf de bouw medewerkers in dienst nemen. U betaalt gewoon alleen een factuur aan het payroll bedrijf!

Payroll inhuren voor bouwbedrijven is heel makkelijk!

Vergelijk eenvoudig offertes van Payroll bedrijven voor de bouwsector en bespaar flink op uw payroll tarieven. Een uitzendbureau inhuren is veel duurder!

Geen zorgen omtrent loonbetalingen en ziekteverzuim

Payroll BouwEen payroll bedrijf voor de bouw ontzorgt. U heeft geen omkijken naar ziekteverzuim, verlofdagen en loonbetalingen. Dat verzorgt het payroll bedrijf voor u. Zo kunt u zich richten op alle bouwactiviteiten die uw medewerkers moeten verrichten. U ontvangt eenvoudig elke maand een factuur van uw payroll bedrijf.

 

Payroll Bouw voor minder risico

ZZP-contracten zijn risicovol, neem uw bouwvakkers eenvoudig aan via payroll bouw. Uw bouwbedrijf loopt zo veel minder risico en profiteert van alle voordelen van payrolling. Zoals het bijhouden van ziekteverzuim, vakantiedagen, vakantiegeld en natuurlijk de loonbetalingen. Een ideale constructie voor bouwbedrijven die veel wisselend personeel hebben en waarbijj pieken opgevangen moeten worden bij een hogere bezettingsgraad.

Makkelijk alle soorten bouwvakkers inhuren

Bouwvakkers inhuren via payroll bouwWelke bouwvakkers heeft u nodig? Wie wilt u inhuren via payroll bouw?

  • loodgieters
  • timmermannen
  • schilders
  • stucadoors
  • electriciens
  • tegelzetters