Payroll Zorg

Home payrollPayroll Zorg

Payroll Zorg

Comments off

Payrolling 50 procent

Wilt u zorgmedewerkers inhuren via payroll? Wilt u als zorginstelling deze mensen tijdelijk een contract aanbieden maar niet de lasten hebben van het werkgeverschap? Kies dan voor Payroll Zorg. U laat het payroll bedrijf de zorg medewerkers in dienst nemen. U betaalt gewoon alleen een factuur aan het payroll bedrijf!

Payroll inhuren voor zorg instellingen is heel makkelijk!

Vergelijk eenvoudig offertes van Payroll bedrijven voor de zorg en bespaar flink op uw payroll tarieven. Een uitzendbureau inhuren is veel duurder!

Geen zorgen omtrent loonbetalingen en ziekteverzuim

Pay Roll Zorg

 

Een payroll bedrijf voor de zorg ontzorgt. U heeft geen omkijken naar ziekteverzuim, verlofdagen en loonbetalingen. Dat verzorgt het payroll bedrijf voor u. Zo kunt u zich richten op uw core business.  U ontvangt eenvoudig elke maand een factuur van uw payroll bedrijf.

 

Payroll Zorg is minder risicovol dan ZZP-ers

ZZP-contracten zijn risicovol, neem uw verzorgers eenvoudig aan via payroll zorg. Uw zorginstantie loopt zo veel minder risico en profiteert van alle voordelen van payrolling. Zoals het bijhouden van ziekteverzuim, vakantiedagen, vakantiegeld en natuurlijk de loonbetalingen. Een ideale constructie voor zorginstellingen die veel wisselend personeel hebben. Vang zo makkelijk pieken op.

Makkelijk alle soorten zorgmedewerkers inhuren

Verpleegkundige via payroll zorgWelke zorgmedewerkers heeft u nodig? Wie wilt u inhuren via payroll zorg?

  • verpleegkundigen A
  • Verpleegkundigen B
  • algemene verzorgers
  • hulpverleners
  • kraamverzorgers en kraamvrouwen